Kontakt os

Når du køber arbejdstøj på timber.dk er sikkerheden er helt i top. Dine private informationer som adresse, telefonnummer og navn et gemt i vores sikrede database. Al betaling foregår over en krypteret linje, hvilket gør, at ingen kan se dine dankort- eller kreditkortdata.
Alle køb er fragtfri ved kr. 499,00. Ved køb på under kr. 499,00 bliver der pålagt kr. 59,00 i forsendelsesomkostninger.
Når vi har modtaget din ordre og betaling, får du med det samme en online meddelelse med besked om dit ordrenummer og det samlede ordrebeløb. Betalingen kan ske med Dankort, VISA, Master, Visa Elektron, MobilePay eller PayPal.

Der opkræves ikke gebyr ved betaling på timber.dk.

Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
Leveringstiden er normalt fra 2 til 4 hverdage for alle de varer, der er på lager. Hvis der er varer i din ordre, som er i restordre vil du straks efter, at vi har modtaget din ordre få direkte besked om den forventede leveringstid.
Når du handler på nettet i Danmark eller i et andet EU-land, har du 14 dages fortrydelsesfrist.

Hos Timber Workwear Aps har du 30 dages fortrydelsesfrist.

Din fortrydelsesfrist starter først, når du har modtaget varen.
Har du et CVR nr. kan du i princippet blive erhvervskunde. Du kan benytte formularen til højre hvor du oplyser om virksomhedsnavn, kontaktperson og telefonnummer. Du vil herefter blive kontaktet af os indenfor en arbejdsdag.
Timber Workwear ApS har eget tekstiltrykkeri. Vi trykker både på arbejdsbeklædning og fritidstøj.

Hvis du vil vide mere, kan du udfylde formularen til højre med kontaktperson og telefonnummer og vi vil kontakte dig indenfor en arbejdsdag.